За нас

Компанията

Тремол ООД е дружество, основано през 2002, със седалище град Велико Търново. Фирмата бързо се налага на българския пазар, благодарение на успешните си разработки, добре използваните ресурси и знания на екипите. Винаги първи и готови на 100%, Тремол представя на пазара само надеждни и лесни за употреба устройства. Продуктовата гама варира от фискални устройства (касови апарати и принтери), POS принтери, баркод четци, везни, софтуер - търговски и приложен. Фирмата разработва устройства, съобразени с фискалните законодателства на много държави, което я прави предпочитан партньор и зад граница. Експортът надхвърля 75% от цялостния обем на продукцията, като останалите 25% задоволяват нуждите на българския пазар. Ние обичаме да казваме, че имаме нелимитирани производствени възможности, което се дължи именно на SMD фабриката, където се насищат печатните платки на устройствата. Тремол SMD работи съобразно най-високите световни стандарти за качество, които се следят през целия цикъл на производство. В момента Тремол предлага устройствата си на три континента чрез присъствието си в: Румъния, Гърция, Молдова, Босна и Херцеговина, Македония, Грузия, Унгария, Косово, Литва, Зимбабве, Кения, Танзания, както и текущите разработки за внедряване на нови устройства за пазарите на Гърция, Румъния и България. Натрупаното ноу-хау през годините ни прави ценен и търсен партньор, а ние от наша страна сме отворени за нови предизвикателства.

Мисия

Фирмата има силно развита социална политика и стремеж да се развива паралелно със своя висококвалифициран екип. За нас, успехите се дължат на иновативно мислене и добра организация на ресурсите, които сме търсили в подбора на кадрите си. Винаги сме откликвали на нуждите на пазарното търсене, с цел да предложим не просто продукт, а цялостно решение. С тази идея непрестанно оптимизираме методите за обслужване на бизнес и крайни клиенти, за което сме заслужили първите позиции.

Визия

Да бъдем тези, които предлагат фискално решение, където интеграцията със софтуер или периферни устройства и лесната употреба са предимство, не само за правителствените институции, но и за крайния клиент.

Цели

Ние имаме възможностите и способите за постоянно развитие, което е поставено като цел. Не спираме да усвояваме нови технологии и платформи, които да ни отличават на отделните пазари като модерни и иновативни. Без значение, с какви темпове се развива търсенето на фискални устройства, ние заем, че добрата подготовка на нашите дистрибутори и доверените отношения са ключът към един стабилен съвместен бизнес.

Фирмени цели по отношение на качеството на Тремол ООД.

Фирмена политика по отношение на качеството на Тремол ООД.

Устойчиви продукти, произведени без вреда на околната среда:

  • Енергоспестяващ режим на работа
  • Спояване по безоловна технология
  • Рециклирани материали
  • Компактни размери
  • Икономичен разход на хартия
  • Рециклируеми опаковки
  • Анализиращи и оптимизиращи системи

Сертификати

ISO 9001:2015